Bejelentés


Art Show Agency Szardinia Costa Smeralda


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Újra Art-Show 2011-től

Hogy mi is az röviden a multból:

Médiasztárok által is oktatott divatanyag - hogy a diákok megállhassák a helyüket különböző rendezvényeken.

,,Az ART SHOW DIVATISKOLA 1993-ban alakult, és az ország legismertebb divatszakemberei, médiasztárok, újságírók, főiskolai és egyetemi tanárok oktatták növendékeinket.

Az oktatás főleg gyakorlati jellegű volt, de természetesen elméleti képzés is folyt. Helyszíne: Állami Artistaképző Intézet, Petőfi Csarnok, Mammut2 Kaméleon Club, Pataky Művelődési Központ és Fotóműterem.

A növendékek már év közben is egymáson gyakoroltak pl: divattervezők a manökenekre terveték a vizsgaelőadás kollekcióját. A fotósok készítették az albumokat, de a testfestők és a sminkesek is a modelleken gyakorolhattak.

Az iskola évadzárása egy nagyszabású divatgála volt, ahol minden növendék a saját maga által tanultakat mutathatta be egy nyilvános előadás keretében.``

Oktatott szakok:

Arc - testfestő - Airbrush
Sminkes
Fodrász
Kéz- és lábápolás - műkörömépítés
Szabás-varrás - Divattervező - Stylist
Fotós
Pole-Dance - Vercticale Fitness
Táncos
Modell-Hostess
Tuning -auto-motor-sound


Az Art-Show Divatiskola újra elinditja képzéseit egy kicsit kibövülve és másként a neve is kissé megváltozik: Art-Show Agency Costa Smeralda.

Az oktatásainkat külföldön Olaszország Szardinia Costa Smeralda és Firenze területén tartva, összevont nyaralás és tanulás.

Az oktatásaink közé 2 új tananyag kerül ami kötelező minden szakon tanulonak az Esküvő Szervezés (mindenki a saját szakához tartozó feladatok terén) és az olasz nyelv tanulása ami a gyakorlati oktatásoknál szükséges.

Kapcsolataink: Guess, Calvin Klein, Patrizia Peppe, Ripley Jeans, Roberto Cavalli…
A vizsga bizonzitvány Roberto Cavalli aláírásával.

Régen 32 órából állt az oktatás most ez is kibövülne 3 hónapra…


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!